Agora Club Graafschap Gelre 11

Charterdatum : 30 oktober 2021

Clubavond : 2e dinsdag van de maand

Nadat in 2019 een paar dames enthousiast geworden waren om ook een eigen Agora Club op te richten in de regio Achterhoek, is op 9 april 2019 besloten tot oprichting van Agora Club Graafschap Gelre 11. Met voldoende leden en alle voorbereidingen te hebben afgerond, kon de charter plaatsvinden. Helaas moest het een aantal keren worden uitgesteld als gevolg van Corona. Uiteindelijk werd op 30 oktober 2021 de club officieel geïnstalleerd.
De leden komen uit de omgeving van Lochem en Zutphen. Momenteel zijn er 15 leden.
Tolerantie staat binnen Agora centraal; we willen kleur geven aan de Achterhoek door onze handen uit de mouwen te steken en een toegevoegde waarde te zijn als club binnen de maatschappij. Dit kan een regionaal en/of landelijk doel zijn.
Jaarlijks wordt er een goed doel vastgesteld, waarvoor geld wordt ingezameld middels verschillende acties en hands-on activiteiten, daarnaast worden er gezellige avonden georganiseerd. Op één van die avonden hadden we een gezellige en leerzame numerologie sessie. Voor onze club Graafschap Gelre komt nummer 11 er als totaalcijfer uit. Hoe bijzonder is dit, dat is ons clubnummer! Het cijfer 11 staat voor verbinding, dat is wat we allemaal zoeken en vinden bij elkaar. Ook willen we graag verbinden met de maatschappij en andere clubs. Samenwerken tussen de diverse clubs maakt dat er kruisbestuiving ontstaat. Hierdoor ontstaan inspirerende ideeën, die binnen onze club weer uitgerold kunnen worden.
foto graafschap Gelre

2022 - 2023

Bestuur 

Voorzitter: Afke Lijftogt

Secretaris: Letteke Geukes

Penningsmeester: Leontine Bitter

Vice voorzitter: Cathelijne Jansen