Agora Club Venlo ad Mosam 7

Charterdatum : 21 april 2012

Clubavond : 2e dinsdag van de maand

logo Agora Club Venlo ad mosam

Venlo ad Mosam

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze Agora Club 7 Venlo ad Mosam.

Wij bestaan uit 19 dames waarvan de meesten op de foto staan. Als club zijn we ontstaan vanuit de service club Fifty-One. We zijn gecharterd op 21 april 2012. We komen iedere tweede dinsdag van de maand bij elkaar in restaurant Valuas, een prachtig plek aan de Maas. In Venlo spreken we van os Mooder Maas.

Voorafgaand aan de vergadering hebben we meestal een gezamenlijke activiteit. We bezoeken een museum, organiseren een rondleiding of een bezichtiging. Voor goede doelen organiseren we twee tot drie per jaar een diner of lunch in het restaurant L’Entree van de Gilde Opleidingen. Dit wordt altijd erg goed ontvangen. Tijdens het diner wordt een cheque aangeboden aan een van te voren bepaald doel. Dit zijn vaak instanties die hulp bieden aan de mensen die financieel minder bedeeld zijn.

Daarnaast hebben we onze “handen uit de mouwen”-projecten. Dit doen we vooral voor de bewoners van verpleeghuizen. We gaan wandelen, maken kerststukjes samen met de bewoners of versieren een  gemeenschappelijke ruimte.

In de afgelopen periode hebben we onze dochterclub Roermond; “Agora Club aan de Roer” mogen ondersteunen. We zijn erg trots op deze 8 enthousiaste dames.

2023 - 2024

Motto:

Bestuur :

Voorzitter: Petra Rijnders

Secretaris: Ine Pijpers

Penningmeester: Kitty Driessen

 

Carnaval verpleeghuis Venlo

Op de elfde-van-de-elfde is het Carnavalsseizoen weer aangebroken.  Voor de bewoners van een verpleeghuis in Venlo en hun familie werden de verkleedspullen en de hoedjes

Lees verder »