Agora Club Voorne-Putten 8

Charterdatum : 25 maart 2017

Clubavond : 1e woensdag van de maand

Op 25 maart 2017 zijn wij gecharterd in het prachtige
Hellevoetsluis, gelegen op Voorne Putten en sinds 01 januari 2023 onderdeel van de Gemeente Voorne aan Zee.
Wie zijn wij?
Onze club bestaat op dit moment uit 19 leden, variërend in leeftijd, achtergrond en werkzaamheden. Maar allemaal met een heel groot hart om te geven.
Wat doen wij?
Vooral regionaal zetten we ons in om sociaal maatschappelijke doelen te ondersteunen. Elk jaar verwennen we de vrijwilligers van een Hospice met lekkernijen hetzij met Pasen, Kerst of Valentijn, krijgt de lokale Voedselbank regelmatig donaties voor de mooie dingen die zij doen en ondersteunen we dit jaar de Kledingbank in Hellevoetsluis met diverse fundraise projecten.
Ook het Nationale Project dragen we een warm hart toe.
Jaarlijks hebben we ongeveer 3 benefiet activiteiten en zetten we ons daarnaast in voor samenwerkingen met andere serviceclubs op Voorne Putten. Charity4Kids is zo’n samenwerkingsverband van diverse serviceclubs op Voorne Putten. Vanuit de gedachte, samen zijn we sterk, heeft afgelopen zomer de 5e editie plaatsgevonden voor de Stichting Breath Care for Kids met een opbrengst van 34.000 Euro. Dit geld is ten goede gekomen aan de kinderen gevlucht vanuit de Oekraïne. We proosten regelmatig met elkaar op onze Vriendschap en dat inmiddels al 5 jaar.
We zijn actief en hopen dat nog een hele tijd te blijven in Vriendschap & Tolerantie.
Lieve groet,
Rianne, Nens, Anna, Arielle, Annemiek, Carina, Carmen, Haike, Ingrid, Isolde, Jaqueline, Jessica, Judith, Liesbeth, Marian, Michelle, Veronique, Ageeth, Natalie.

2022 - 2023

Bestuur 

Voorzitter: Rianne van Koppen

Secretaris: Nens Coebergh

Penningmeester: Anna Pangalila

4e vrouw: Ariëlle Verbeek

Speculaas actie Voorne-Putten

De speculaaspoppenactie van Agoraclub 8 Voorne-Putten eo leverde € 1.900 op voor Kinderhulp. Heerlijke speculaas! Marjan van der Linden nam de enorme hoeveelheid poppen in

Lees verder »