Agora Club De Kempen 10

Charterdatum : 7 april 2018

Clubavond : 1e donderdag van de maand

Agora Club De Kempen 10: Brabantse gezelligheid
Agora Club De Kempen 10 is opgericht op 7 april 2018. Een aantal dames van Ladies’ Circle De Kempen wilde na hun LC-tijd graag iets vergelijkbaars blijven doen. Na een kennismaking met Agora Club Eindhoven, die onze moederclub werd, zijn de oud-Ladies van LC De Kempen samen met een aantal oud-Ladies van LC Son en Breugel en een aantal dames zonder serviceclub achtergrond
enthousiast aan de slag gegaan. Plannen werden gemaakt en activiteiten werden georganiseerd om elkaar beter te leren kennen. Er kwamen dames bij en er vielen dames af. Uiteindelijk bleef een groep van 15 enthousiaste en betrokken dames over waarmee we na een jaar direct zijn gaan charteren.
Op dit moment zijn we met 16 dames.
Onze charter in Oirschot, met onder meer een optreden van Karin Bloemen die een speciaal lied voor Agora Club De Kempen zong, was voor ons een onvergetelijke gebeurtenis. Na de charter zijn we met volle kracht verder gegaan. Wij delen lief en leed met elkaar, zetten ons met plezier en bevlogenheid in voor verschillende goede doelen, maar steken ook graag onze handjes uit de mouwen bij
maatschappelijke activiteiten.
Wij zijn trots om onderdeel uit te maken van Agora Club Nederland en Agora Club International en om op die manier zo veel interessante vrouwen te ontmoeten om ervaringen mee te delen.
AC10 De Kempen 2024

2024 - 2025

Motto: Caring Hearts

Bestuur 

Voorzitter: Carola Hollander

Vice voorzitter: Els Rooijakkers

Secretaris: Willemijn Gerritse

Penningmeester: Eby de Beer

NLdoet high tea

Zaterdag 16 maart tijdens NLdoet is door AC De kempen een high tea en beauty middag verzorgd op Ouderenlandgoed Grootenhout, speciaal voor bewoners met Alzheimer. Het doel van de zorgboerderij is: pure geluksmomenten creëren.

Lees verder »

Cheque € 8.500 voor Ruby and Rose.

Donderdag 7 maart is de cheque met deze fantastische opbrengst overhandigd aan Stichting Ruby and Rose. Onze maandelijkse bijeenkomst was deze keer bij Edell Fine Jewelry te Son en Breugel. Alwaar we genoten van de boeiende uitleg over parels en de prachtige sieraden die ervan worden gemaakt.

Lees verder »