Agora Club Graafschap Gelre organiseert acties voor talentboerderij Laren

Als Agora Club Graafschap Gelre hebben we dit jaar diverse leuke acties gedaan voor ons goede doel van 2022 de Talentboerderij in Laren. In september hebben we  vanuit de Talentboerderij een autorally uitgezet met een prachtige route door het karakteristieke Achterhoek met diverse leuke stops, vragen, opdrachten en een hapje en een drankje onderweg. Ruim 40 deelnemers hebben mee gereden. Na afloop kregen we veel enthousiaste reacties. Kortom het was een zeer geslaagde dag met een leuk bedrag voor ons goede doel. 

Graag laten we Dianne en Pieter van de Talentboerderij zelf vertellen hoe ze het dit jaar hebben ervaren.

“Agora Graafschap Gelre 11 heeft dit jaar als goede doel “knuffelvarkens” voor de Talentboerderij. De Talentboerderij is een sociale onderneming in Laren Gelderland met ruimte voor dagbesteding. Deze zorgboerderij wil heel graag knuffelvarkens en had ze ook al op het oog. Maar hoe realiseer je dat als startend bedrijf. Er zijn immers altijd andere zaken die voorgaan op de begroting. Dankzij Agora is het nu al mogelijk om te knuffelen! 

Agora heeft met pasen, in de zomer en in het najaar acties op touw gezet die gezorgd hebben voor een prachtig bedrag voor onze varkens. Hiermee is aanschaf, een jaar voer en dierenarts, het zoönosen-keurmerk en aanpassing van een oude stal met nieuw hekwerk te realiseren. 

De rally was het hoogtepunt voor de dames van Agora. Alles was strak geregeld. Van gezellig maken tot de boodschappen. We hebben dames zien dweilen en lunchpakketjes maken, en we hoorden van avondjes proefrijden en het perfectioneren van de opdrachten voor onderweg. Mooi om te zien hoe taken verdeeld worden naar talent, energie en beschikbare tijd.
Omdat het start- en eindpunt van de rally op de locatie was waar de donatie ook werkelijk heen gaat, was er veel binding en animo voor het goede doel. Op de dag zelf hebben we niets gemerkt van regen of kou, het enthousiasme was groot.  Superbedankt!!”

Lieve groet van alle dames van Agora Club Graafschap Gelre 11