Welkom Agora Club Kennemerland

Op 2 juli 2022 kon Agoraclub Nederland een nieuwe club welkom heten. Op  een zonovergoten zaterdag kwamen de leden van de andere clubs naar de prachtige locatie Het Wapen van Kennemerland (bijgenaamd “De Stinkende Emmer, vanwege het feit dat de vissersvrouwen met hun emmers vis op de terugweg van het strand daar een neut deden) gelegen in het groen.  De dames hadden alles prachtig versierd in goud en zagen er zelf ook fantastisch uit. Het was een gezellig weerzien. Na een heerlijk stukje taart en het kopen van sieraden en loten ten bate van de Vrienden van Sint Bavo kon de officiële ceremonie beginnen.

Annemarieke heette iedereen welkom en stak het licht van vriendschap aan. Zij verving de zieke Tamara, die juist een dag van tevoren te horen had gekregen dat zij corona had. Tamara is de initiator, oprichter en drijvende kracht achter AC 13 Kennemerland. Des te verdrietiger was het dat zij nu dit grote moment niet mee kon beleven. Carmen Visser, die als past-president in de afgelopen jaren de club had begeleid las de doelstellingen voor. President Carina vertelde in haar speech dat de dames zich gedurende 6 jaar goed hadden voorbereid op dit moment. Het was een bewuste en weldoordachte keuze om lid te worden van Agoraclub Nederland. Annemarieke installeerde vervolgens alle leden. We zagen een leuk filmpje waarin alle dames zich voorstelden. Daarna werd het glas geheven op een lang en gelukkig Agoraleven.

Aansluitend was er tijd voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. We wensen, Tamara, Annemarieke, Monique, Jacqueline, Nicole, Delia, Peppina, Ellenoor en Hilde nog veel plezier in Agoraclub Nederland en hopen hen nog vaak tegen te komen.