AC10 – Succesvolle Movienight voor het goede doel

Op 18 april organiseerde de Agora Club de Kempen een bijzondere movienight in de Vue-bioscoop, met als doel geld in te zamelen voor het goede doel ‘Veteranen Search Team’. Deze avond was niet alleen onvergetelijk door de indrukwekkende film en spannende loterij, maar bracht ook een enorme bijdrage van maar liefst € 4.300 op voor het Veteranen Search Team.

De avond in beeld

Bij aankomst werden de gasten verwelkomd in de sfeervolle Vue-bioscoop en getrakteerd op popcorn en een drankje, wat de avond meteen feestelijk inluidde. De film over het leven en de carrière van de wereldberoemde zangeres Amy Winehouse nam het publiek mee op een emotionele reis door haar inspirerende verhaal en tragische levensloop.

Naast de filmvertoning kreeg het publiek ook de kans om meer te leren over het goede doel van de avond. Het Veteranen Search Team toonde een kort filmpje waarin hun werk en missie werden belicht. Een lid van het team hield een toespraak waarin de inzet en de impact van hun activiteiten werden toegelicht. Het gaf een duidelijk beeld van het cruciale werk dat ze verrichten bij het opsporen van vermiste personen en het uitvoeren van reddingsacties.

Na het filmpje en de presentatie konden de gasten deelnemen aan een loterij met prachtige prijzen. Deze loterij voegde een extra vleugje spanning en plezier toe aan de avond, terwijl het tegelijkertijd diende als een belangrijke fondsenwervingsactiviteit voor het goede doel.

Het hoogtepunt van de avond was het bekendmaken van het opgehaalde bedrag voor het Veteranen Search Team. Met een geweldige opbrengst van € 4.300 werd het evenement een groot succes. Het geld zal het team in staat stellen hun belangrijke werk voort te zetten, waaronder het opsporen van vermiste personen en het uitvoeren van reddingsacties in samenwerking met hulpdiensten

Al met al was het een avond om niet te vergeten, waarin plezier, impact en gemeenschapszin centraal stonden. Dankzij de inspanningen van Agora Club de Kempen en de gulle bijdragen van de aanwezigen, kan het Veteranen Search Team blijven werken aan hun nobele missie om vermiste personen te vinden en levens te redden.