De zomer van Agora Club 15 Zeeuws Vlaanderen

Het is nu officieel najaar, maar wij kijken graag nog even terug op heerlijke zonnige dagen. Agora 15 heeft geen reces gehad en heeft de zomer in haar volle glorie gevierd. 

In juni zijn we samengekomen voor een heerlijk diner met de verfrissende lucht van de Noordzee als setting. Een moment waarop we ons realiseren hoe bevoorrecht we zijn in Zeeuws-Vlaanderen, om te kunnen genieten van het zee uitzicht samen met onze Agora vriendinnen. Tijdens ons diner zijn er allerlei goede ideeën uitgewisseld over mogelijke inzamelingsacties voor een goed doel.

In juli hebben we ondanks een druilerige dag genoten van de warme gezelligheid van een barbecue samen met onze partners. Een bijzonder en trots moment dat we tijdens de avond ook een cheque van €1000 konden overhandigen aan Ruby and Rose. Een goed doel, waar we vanaf onze i.o. status, met enthousiasme fondsen voor inzamelen.

In augustus waren we met 6 dames van ons Agora 15 aanwezig bij de ALV. Een dag vol trots waar Nancy de kaars van vriendschap mocht aansteken en twee van onze leden toetraden tot het hoofdbestuur. Deze dag kan omschreven worden als verbindend met een grote dosis Agora Nederland gevoel.

Met twee lange tafels vol Agora dames uit heel het land hebben we genoten van een diner, een uitgesproken moment om nieuwe Agora vriendschappen op te bouwen.

In september hebben we twee stadswandelingen gemaakt. Eerst een rondleiding in Hulst, mooie vestingstad in ons eigen Zeeuws-Vlaanderen en zaterdag 23 september in Roermond.

Wij zijn met 6 dames naar de Charter van Agora 16, Aan de Roer, gereden. Zelf hebben we genoten van onze Charter en dit was de eerste Charter na die van ons. Een goed geregeld event, waar de dames van Roermond zeker trots op mogen zijn. Wij hebben genoten van de hartelijk ontvangst, officiële charter, lunch en stadswandeling. Er is geen twijfel, het was een geslaagde dag in Roermond.

Uiteraard hebben we ook wel huishoudelijke vergaderingen waar we nieuwe plannen maken, doelen stellen en alles v.w.b. Agora met elkaar afstemmen, maar vooral staat Agora 15, Zeeuws-Vlaanderen voor vriendschap en teamwork.