Bezoek aan dierentuin – donatie aan Met je hart S&B

Op woensdag 13 september zijn we tezamen bij 40 ouderen en de vrijwilligers van Met je hart Son en Breugel naar BestZoo geweest. In de ochtend was het nog een beetje bewolkt maar in de middag scheen het zonnetje en was het een aangename temperatuur.

Stichting Met je hart Son en Breugel nodigt eenzame ouderen keer op keer uit, zodat ze mét elkaar kunnen genieten van mooie momenten en er nieuwe vriendschappen ontstaan. € 2.750,- van de opbrengst van de chocoladeletter actie van Agora Club de Kempen was vorig jaar voor Met je Hart. Welke werd besteed aan een dagje naar de dierentuin.

Rond 11 uur druppelden alle gasten binnen, opgehaald door de vele vrijwilligers. En konden we gaan genieten van een kopje koffie/thee en appelgebak.

Daarna gingen we met zijn allen het park om de dieren van dichtbij te bewonderen. Tussen middag genoten we van de lunch op het terras. En er kwamen nog 2 verzorgers langs met tamme stinkdieren, welke we mochten aaien. De mooie omgeving zorgde voor voldoende gesprekstof en herinneringen.

Na de lunch werd de route van de dierentuin vervolgd en konden het voeren van de stokstaartjes aanschouwen. De leuke en gezellige dag werd afgesloten op het terras met friet, aangeboden door Hans Teulings.  Welke speciaal met zijn Verrekes lekkere friet naar Best was afgereisd.

De ouderen genoten zichtbaar van de dierentuin en de gezelligheid. En ook voor de vrijwilligers was het een dierbare dag.