Bestuurswissel Agora Club Eindhoven

Op woensdag 5 juli was onder het genot van allerlei lekkers, onze bestuurswisseling bij Corry Zimmer voorzitter 2022-2023. Het was een super gezellige middag met elkaar bij Corry thuis. 

Ik, Marianne Baijens jongste lid van de club heb vanwege ziekte binnen de club het vice voorzitterschap overgeslagen en werd meteen benoemd tot voorzitter. Een frisse wind en verjonging zoals de leden het noemen. Ik heb er heel veel zin in samen met dit heel gezellige nieuwe bestuur,  Els Kin als vice voorzitter, Cobi Loeffen als secretaris en Carla Swinkels als penningmeester gaan we er een mooi jaar van maken met als thema “PLUK DE DAG” en “hang de slingers op waar je bij kunt”. 

Het nieuwe bestuur heeft tijdens meerdere vergaderingen een mooi relaxed programma vol geniet momenten met elkaar samengesteld. 

De eerste bijeenkomst was afgelopen woensdag 13 september. 

Met 16 dames zijn we afgereisd naar Chateau Neercanne in Maastricht, waar we genoten hebben van deze prachtige plek, een heerlijke lunch, de speech, een nieuw Agora lied en een kaarsje aangestoken voor degene die er vanwege ziekte, vakantie niet bij konden zijn. Op deze manier waren ze in gedachte toch bij ons. 

Daarna ging de reis verder voor een rondleiding en wijnproeverij bij de Apostelhoeve, ook in Maastricht. Wat een prachtige plek en heerlijke wijnen.

Al met al een geweldige dag vol gezelligheid en lekkers. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind want voor vertrek kwam het met bakken uit de lucht.