Actie Agora Club Sud East Frylan i.o. levert € 1.500 op

Eerste actie Agora Club Súd East Fryslân i.o. levert € 1.500,- op voor Blooming Bakery en Fier.

🧁Pas in september wordt de nieuwe Agora Club Súd East Fryslân officieel opgericht, maar nu al is een eerste cheque aan een goed doel overhandigd. Het gaat om een bedrag

van € 1500,50. Het geld is opgehaald met een paasactie en inmiddels overhandigd aan Blooming Bakery van Fier in Leeuwarden.

🧁Blooming Bakery is een sociale onderneming waar brownies en ander lekkers met zorg en liefde wordt bereid door cliënten van Fier, het landelijke expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Onder begeleiding van gekwalificeerde bakkers en vrijwilligers krijgen zij de kans hun talenten te ontdekken en zich verder te ontplooien.

De tien enthousiaste dames van Agora Club Súd East Fryslân i.o. hebben in maart honderden paasproducten van Blooming Bakery verkocht. Niet alleen om hiermee meer naamsbekendheid aan deze bijzondere bakkerij te geven, maar ook om geld in te zamelen voor Fier. Uiteindelijk is door de dames zelf een bedrag van € 900,50 opgehaald. Daarbij hebben leerlingen van csg Bogerman in Sneek, waar één van de Agora-leden lesgeeft, ook nog eens een flinke duit in het zakje gedaan. Met hun project voor economie hebben ze € 600,- verdiend wat geheel aan de paasactie is gedoneerd.

Meer lezen over Fier: https://www.fier.nl

Op de foto:

Leden van Agora Club Súd East Fryslân i.o. overhandigen het bedrag van de paasactie, verstopt in de taart en de bakkersmuts, aan de Blooming Bakery-bakkers Ynse de Boer en Henk Markus.