Agora Club de Kempen doneert

Onze dames van Agora Club de Kempen hebben zich eind 2021 wederom met veel enthousiasme ingezet om zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen.
Agora Club de Kempen heeft daardoor 2 prachtige goede doelen kunnen steunen. Het eerste doel waarvoor zij afgelopen zondag 16 januari 2022 een cheque van € 4.000,- hebben mogen overhandigen is Signi zoekhonden. Het tweede goede doel is een verrassingsdag die de dames gaan organiseren voor jonge mantelzorgers.

Wat is de Stichting Signi Zoekhonden?
Signi zoekhonden is een non-profit stichting, die ten doel heeft om vermiste mensen (levend of overleden) op te sporen met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoek team. Sinds 2004 zoekt de stichting wekelijks met haar honden in de meest uiteenlopende omstandigheden naar vermiste personen. Deze intensieve inzet vraagt niet alleen het uiterste van de honden, maar ook van de 50 vrijwilligers die Signi telt. De stichting is uniek in haar inzet, prestaties, volharding, belangeloosheid en professionaliteit.
In de werkzaamheden van Signi zoekhonden staat één ding centraal: het vinden van vermiste personen en daarmee het beëindigen van de onzekerheid die achterblijvers treft in vermissingszaken., een organisatie die vermiste personen opspoort met behulp van zoekhonden en 50 vrijwilligers. Het geld gaat ingezet worden voor materieel en honden. Meer informatie over de stichting kunt u terugvinden op www.zoekhonden.com.

Verrassing dag jonge Mantelzorgers.

In juni van dit jaar gaan de dames jonge mantelzorgers een leuke dag bezorgen en eens extra in het zonnetje zetten. Jonge mantelzorgers in de leeftijd van 8 tot 23 jaar die dag in dag uit met de zorg opgroeien voor hun broertje of zusje, vader of moeder.
We willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze geweldige prestatie heel erg bedanken; we zijn overweldigd door de fantastische steun in deze lastige Corona tijd.