Terwijl het buiten pijpenstelen regende stroomden de bezoekers van onze Nieuwjaarsbijeenkomst op 24 januari in Kasteel Groeneveld al op tijd binnen.
Een mooie traditie die wordt gewaardeerd gezien het aantal deelnemers, waarvan ook een aantal partners meekwamen naar Baarn.
Eerst even bijpraten met koffie, dan de rondleiding en daarna naar het dichtbij gelegen Restaurant Greenfields voor de lunch.
Om het onderlinge contact te verstevigen had het bestuur deze keer voor een tafelindeling gezorgd zodat het gezelschap goed gemengd aan de lunch kon beginnen.
Er waren gasten uit België : voorzitter Marleen Watté en pastvoorzitter Carine Everaert van het Landelijk Agora bestuur en bestuursleden van Ladies Circle Nederland : vice president Carolien van Dijk, secretaris Nicole van Noyen en Ipp Marleen Kaarsemaker.
Marleen is tevens lid van AC De Gelderse Vallei i.o. en vertegenwoordigde samen met haar andere leden Marian Florissen en
Antoinette Sobels deze enthousiaste club uit Ede Barneveld en omgeving.
Nadat ACN voorzitter Els Kin ons had toegesproken en we een toast uitbrachten op het nieuwe jaar konden we aan de lunch beginnen, die gegoten was in de vorm van een heerlijke en uitgebreide High Tea.
Corry Zimmer, convenor voor de Internationale vergadering in Den haag in 2020, gaf informatie over het organiseren ervan en zij benadrukte dat er nog heel veel hulp en geld nodig is. Om alvast wat financiën te genereren was aan de clubs gevraagd voor deze dag prijzen beschikbaar te stellen voor een verloting. Daar was goed gevolg aan gegeven, horloges, serviesgoed, kunst, 3D interieurtekening, Twentse eieren, kroontjes, dagje Groningen, kortom een zeer gevarieerd prijzenpakket. De opbrengst van €430 is een goed begin !
Onze penningmeester Ingrid Beerling en vicevoorzitter Carmen Visser organiseerden deze bijeenkomst en regelden ook de verloting.
Een geslaagde Agora bijeenkomst met dank aan Ingrid en Carmen.

    

 

Menu