Al vroeg kwamen de eerste gasten op zondag 22 januari binnen in de mooie achterzaal van Café Loetje in Gorssel.
Het bestuur van Agora Nederland stond klaar om iedereen te verwelkomen.
Alle clubs waren vertegenwoordigd inclusief 4 leden van Club Twente 9 io.
Ook waren president Marieke van Gent en past-president Liesbeth Stallmann van Ladies Circle aanwezig.
Na de koffie ging de hele groep naar de overkant om in het museum More een presentatie te zien over het ontstaan van het museum.
Een hele goed voorbereiding op het bezoeken van het museum later op de dag, want om 13.00 stond de lunch weer klaar bij Loetje.
Onze zoekgeraakte Belgische Agora vriendinnen, president Ingrid Ediers en vice-president Carine Oudenaer, kwamen precies op tijd zodat ze konden aanschuiven voor de lunch, want na 3 uur rijden ben je daar natuurlijk ook zeer aan toe.
Waarna onze voorzitter Els Clevis haar speech begon met: “Het feest kan beginnen want de Belgen zijn binnen”.
Els memoreerde de huidige onrust in de wereld, wilde daar niet te lang bij stil staan omdat wij er met zijn allen iets moois van moeten maken.Vriendschap en Tolerantie is niet voor niets ons motto. Communicatie speelt een grote rol ook bij ons. Vandaar de aanschaf van 2 prachtige banners en het initiatief voor het maken van een website.
Els bedankt speciaal de Twentse dames, de bestuursleden van LC en de Belgische bestuursleden voor hun komst naar Gorssel.
Ingrid Ediers spreekt ons daarna toe in dichtvorm en Els besluit haar speech met het heffen van het glas en gezamenlijk brengen we een toost uit op het nieuwe jaar.
Gezeten aan grote ronde tafels begon men aan de goed verzorgde lunch, er werd gezellig gepraat en gelachen en tussen de bedrijven door werd de website gepresenteerd.
Na de lunch kon iedereen op eigen gelegenheid de mooie collectie in museum More bekijken.
Als bestuur kijken wij terug op een mooie Agora dag op een prima locatie, leuk gezelschap en met veel aandacht voor elkaar.

Menu