Verslag besturenoverleg

Jarenlang waren we gewend om richting Vaassen te gaan voor het besturenoverleg, maar door een directie wisseling aldaar konden we niet meer terecht in B&B Mollenvlied.
Daarom werden we op zaterdag 9 november door ons Agora Nederland bestuur ontvangen in Restaurant Greenfield’s in Baarn, eveneens een prima locatie.
Naast bestuursleden van alle clubs en het ACN bestuur waren ook de web lady, de President van LC NL en een afvaardiging van het ACI 2020 comité uitgenodigd, dus het was met recht een “volle bak”.
Als verrassing kwam president van 41 club Roald Herbrink, heel even binnen stormen om een flesje bubbels aftegeven, toch nog een man over de vloer al was het maar heel even!
Er werd levendig gediscussieerd over o.a. bestuursambtstermijn, rol van weblady, Forum ACI, Side by Side plannen en er werd door Véronique en Corry verslag gedaan van de vorderingen van de ACI 2020 organisatie, waarna de promotie film werd getoond zoals deze ook al te zien was op de AGM in Marrakech. Met de complimenten voor Robert de Kinkelder voor het maken van de film, wat een leuk maar tijdrovend karwei is, maar met medewerking van de leden van het comité en het scenario van Véronique is dat heel goed gelukt.
Uiteraard werd ook “Marrakech” besproken, waarbij duidelijk was dat iedereen daar enorm  heeft genoten van de sightseeing, welcomeparty, Agm en Gala.
Kalinka liet ons een kleurrijke power point presentatie zien met prachtige beelden van het land en genietende Agora Nederland leden die daar met ruim 40 personen aanwezig waren.
Verder werd een oproep gedaan om uit te kijken naar kandidaten voor het ACN bestuur 2020/2021, waarvoor een penningmeester en een vicevoorzitter worden gevraagd.
Er werd afgesloten met een gezellige lunch en natuurlijk de groepsfoto met de ladies in Royal blue als stralend middelpunt.

     

 

Menu