Op woensdag avond 27 maart 2019 organiseert Agora Club De Kempen 10 een netwerkevent voor Service Clubs met een inspirerende lezing.
Het doel is naast netwerken en geïnspireerd te raken door een geweldige lezing, geld in te zamelen voor stichting Unlocked.

WAT IS LOCKED-IN?
Letterlijk: gevangen zitten in je lichaam, je bewust zijn van de omgeving, maar je niet kunnen bewegen of communiceren door een volledige verlamming.
Dit is het gevolg van een herseninfarct.

STICHTING UNLOCKED?
Deze stichting zet zich in voor personen, die zijn getroffen door het Locked-in syndroom. Door onderzoek naar trainingen en hulpmiddelen wordt een bijdrage geleverd aan een betere kwaliteit van het leven.
Dit is alleen mogelijk dankzij donaties.

LEZING PAUL TROSSÈL: ‘EVEN JANKEN EN WEER DOORGAAN’
Paul Trossèl die het LIS heeft houdt een lezing met wetenschapper Femke Nijboer. Ze laten zien dat je veel meer aankunt dan je denkt. Paul en zijn vrouw Arianne (die zwanger was toen Paul zijn infarct kreeg) hebben samen het prachtige boek Oogwenk geschreven, wat op de netwerkavond te koop is.

Tijdens het netwerkevent hebben we plek voor ongeveer 80 personen. Dus schrijf je zo snel mogelijk in. De opbrengst van deze avond gaat naar het goede doel, Stichting Unlocked, welke wij een zeer warm hart toedragen.

Kosten deelname zijn € 20, – per persoon, inclusief 2 drankjes.
Inschrijving kan via je contactpersoon bij Agora Club De Kempen of door het sturen van een mail naar: agoraclubdekempen@gmail.com

Menu