Agora Club De Kempen i.o. – activiteit 1 februari 2018

De laatste bijeenkomsten voor onze charter staan in het teken van vergaderen, wat is er al geregeld en wat moet er nog worden geregeld voor onze toch wel erg speciale dag: “de charter”.
Voor sommige van onze dames is een charter c.q. installatie helemaal nieuw en deze dames zijn dan ook al behoorlijk zenuwachtig en willen graag een draaiboek om een overzicht te krijgen.
Gelukkig hebben we van Agora Club Twente en Ladies Circle Son en Breugel een draaiboek ontvangen die wij als leidraad kunnen gebruiken.
Met al dat vergaderen en regelen zijn we dan ook toe aan een leuke activiteit, een nieuwe trend zijn de escape rooms. Ook dit is voor enkele dames onder ons iets totaal nieuws!!!

We werden in 2 groepen verdeelt, kamer 1 had als thema; professor x en zijn oude werkkamer, onderzoek zijn bureau om zijn geheimen te ontrafelen.

Kamer 2 was van madam x waar we de kluis moesten kraken om de diamant met code te bemachtigen. De diverse puzzels en opdrachten moesten binnen één uur worden opgelost om te kunnen ontsnappen uit de kamers.

De dames van Agora Club De Kempen zijn op zaterdag 7 april tijdens onze charter voltallig aanwezig, want beide groepen zijn op tijd kunnen ontsnappen…

Menu