Op facebook van Ladies Circle kwamen wij onderstaand bericht tegen, waarbij Agora van harte wordt aanbevolen aan uittredende Ladies. Onze voorzitter Els, penningmeester Sieka en vicevoorzitter Marlies hebben inderdaad heel gezellig met het LC bestuur gegeten in Amersfoort.
Genoeg raakvlakken en gespreksstof, ondanks en misschien wel dankzij het grote leeftijdsverschil. Wij waarderen het enorm dat de sprankelende Ladies onder voorzitterschap van Marieke van Gent ons zo’n warm hart toedragen. Bedankt Ladies!

Dit weekend kwamen enkele bestuursleden van Ladies’ Circle Nederland samen met een deel van het bestuur van onze Side by Side partner Agora Club Nederland. We hoorden mooie verhalen over onder meer hun oprichting en dat er steeds meer Agora Clubs in Nederland bij komen. Ook na je 45ste is het dus mogelijk om service bieden aan hen die het nodig hebben en daarbij hele mooie vriendschappen sluiten. Als je alle mooie momenten en herinneringen van je lidmaatschap bij Ladies’ Circle Nederland voort wilt laten duren, neem dan eens een kijkje op hun website.


 

Menu