2 weken na de  gezellige side by side bijeenkomst (zie vorig bericht) werd bekend dat Roy Kroos, vicepresident 41 club Nederland, ernstig ziek was en de reis die hij begonnen was met de side by side clubs vroegtijdig moest beëindigen.
Slechts 2 maanden duurde het voordat hij op 47 jarige leeftijd overleed.

Inge Bos, onze vice voorzitter schreef het volgende :
Afscheid vicepresident Roy Kroos 41 club Nederland.
Op maandag 21 oktober zijn Kalinka, Ingrid en Inge namens het hoofdbestuur van ACN aanwezig geweest bij de uitvaart van Roy Kroos (47) in Roermond.
Roy was vicepresident van 41club Nederland.
Een levensgenieter, creatieveling, optimist en aanpakker pur sang.
Op 10 augustus jl. begon ons side by side avontuur met een inspirerende, warme en heel gezellige avond in de bossen rond Arnhem.
Ronde Tafel,41 club, Ladies Circle en Agora voelden zich verbonden.
Er was tijd om persoonlijk kennis te maken, te lachen en onze ideeën en visies te delen voor de komende jaren die we samen zouden gaan optrekken. Daarnaast om ons te verdiepen, te verbazen en te lachen om tradities & gebruiken van onze clubs.
Samen kunnen we zoveel meer bereiken. Dat stond vast!
Nog geen twee weken later kwam het ongelooflijke bericht van Roy dat hij zijn reis met ons vroegtijdig moest beëindigen. Hij blijkt ziek. Ongeneeslijk.
Nog geen twee maanden later nemen we afscheid. Het is niet te bevatten.

Maar we gaan door.
Voor onszelf en onze clubs, met Roy in onze gedachten. Zijn positiviteit en levenslust helpt ons om onze koers voor een verdere verbinding tussen de 4 clubs samen verder uit te zetten. Hij blijft aan ons verbonden tijdens onze reis.

Inge Bos-Sutmann

Menu