Traditioneel koken de dames van AC Noordwijk 1 x per jaar voor hun mannen, natuurlijk tegen betaling t.b.v. het goede doel. De keukenprinsessen (en daar zijn er nog al wat van in Noordwijk e.o.) hebben zichzelf afgelopen zaterdag werkelijk overtroffen. Het werd een geanimeerd ‘walking diner’ van een kwaliteit waar een sterrenchef zich niet voor zou hoeven schamen!

Linda de Mol was ingehuurd als quizmistress en onder leiding van ieder een aanvoerder traden twee groepen tegen elkaar in de piste om hun kennis inzake “Holland” te testen. Linda en haar assistente Margreet waren streng doch rechtvaardig! Welk team won is schrijfster dezes niet helemaal duidelijk, maar het was een hilarische happening!

In Noordwijk e.o. kan teruggekeken worden op al weer een super geslaagd servicediner. Veel dank is verschuldigd aan de gastvrouw en -heer die zo gul hun huis ter beschikking stelden. En ook alle vriendinnen die zich zo hadden ingespannen om de avond tot een succes te maken verdienen een welgemeend “chapeau”!

HET WAS SUPER!

Menu