Aan ons was de organisatie toevertrouwd van de ALV 2018. Van de ideeën voor een locatie voor de alv 2018 bleef al snel alleen het plan over ons te oriënteren bij Rederij Het Groene Hart. De bijzonder hartelijke ontvangst  door Sonja Bosma aan boord van de ‘Olympia’ maakte dat de alv-commissieleden heel makkelijk tot een unaniem “ja” kwamen. Alles was mogelijk en er werd volop met ons meegedacht!

Gelukkig vonden we het hoofdbestuur in onze hoek en kregen we het groene licht te starten met de ten uitvoerbrenging van onze plannen. Ook kregen we toestemming een collectebox te laten rondgaan t.b.v. de Stichting PLN. Nog een indrukwekkend bedrag van €526,10 werd opgehaald en dat maakte voor ons de dag tot een nòg groter succes! Want een topdag was het al! Alles zat mee, inclusief het weer! De vergadering verliep voorspoedig, de lunch was heel goed verzorgd en onder begeleiding van zeemansliedjes op de accordeon voeren we een inspirerend ‘rondje Kaag’……

We bedanken de leden van het hoofdbestuur, oud en nieuw, voor hun niet aflatende inspanningen voor ons aller Agora, de deelnemers die de moeite hebben genomen richting groene hart te komen en Sonja en haar bemanning voor de goede zorgen. Wijzelf, de leden van AC4 Noordwijk e.o., kunnen heel tevreden zijn en terugkijken op een mooie dag! Iedereen heeft haar steentje bijgedragen, maar Joline kunnen we uitroepen tot duizendpoot van de dag!

 

Menu