De laatste bijeenkomsten voor onze charter staan in het teken van vergaderen, wat is er al geregeld en wat moet er nog geregeld voor onze toch wel erg speciale dag: “de Charter”.

Voor sommigen van onze dames is een charter c.q. installatie helemaal nieuw en deze dames zijn dan ook al behoorlijk zenuwachtig en willen graag een draaiboek om een overzicht te krijgen. Gelukkig hebben we van AC Twente en LC Son en Breugel zo’n draaiboek ontvangen dat wij als leidraad kunnen gebruiken. Met al dat vergaderen en regelen zijn we dan ook toe aan een leuke activiteit, een nieuwe trend zijn de escape rooms. Ook dit is voor enkele dames onder ons iets totaal nieuws!!!

We werden in 2 groepen verdeeld, kamer 1 had als thema: professor X en zijn oude werkkamer, onderzoek zijn bureau om zijn geheimen te ontrafelen.

Kamer 2 was van Madam X waar we de kluis moesten kraken om de diamant met code te bemachtigen. De diverse puzzels en opdrachten moesten binnen één uur worden opgelost om te kunnen ontsnappen uit de kamers.

De dames van AC De Kempen zijn op zaterdag 7 april tijdens onze Charter voltallig aanwezig, want beide groepen hebben op tijd weten te ontsnappen……

Menu