De laatste bijeenkomsten vóór de Charter van AC10 De Kempen i.o. staan in het teken van vergaderen, wat is er al geregeld en wat moet er nog worden geregeld voor onze toch wel erg speciale dag: “De Charter”. Voor sommigen van onze dames is een charter c.q. installatie helemaal nieuw en deze dames zijn dan ook al behoorlijk zenuwachtig en willen graag een draaiboek om een overzicht te krijgen. Gelukkig hebben we van AC9 Twente en LC Son en Breugel een draaiboek ontvangen dat wij als leidraad kunnen gebruiken. Met al dat vergaderen en regelen waren we dan ook toe aan een leuke activiteit, en een nieuwe trend zijn ‘de escape rooms’.  Ook dit is voor enkele dames onder ons iets totaal nieuws!!!

We werd in 2 groepen verdeeld; kamer 1 had als thema: Professor X en zijn oude werkkamer, onderzoek zijn bureau om zijn geheimen te ontrafelen.  Kamer 2 was van Madam X waar we de kluis moesten kraken om de diamant met code te bemachtigen. De diverse puzzels en opdrachten moesten binnen één uur worden opgelost om te kunnen ontsnappen uit de kamers.

De dames van AC10 De Kempen i.o. zullen tijdens hun Charter op 7 april a.s. voltallig aanwezig zijn, want beide groepen hebben op tijd kunnen ontsnappen.

Menu