Bij de eerste ontmoeting in maart tussen leden van Club Groningen en leden van Hoogeveen i.o werd al de afspraak gemaakt om samen  mee te lopen met de Pink Walk in Westerbork, met als doel geld bijeen te brengen voor Pink Ribbon.
De hele maand oktober staat Nationaal en Internationaal in het teken van aandacht voor borstkanker.
En op zondag 1 oktober stonden wij samen aan de start onder de ballonnen boog in het centrum van Westerbork.
Het dorp kleurde roze, de bomen, het tapijt , de ballonnen, de kleding, petjes, bloemen, rokjes, shirtjes en zelfs met cadeautjes gevulde roze kruiwagens, speciaal voor het winnende lot samengesteld door de middenstand.
We hadden ons ingeschreven voor de 6 km, achteraf wat kort, want al pratende waren we voor dat we het wisten weer terug in het dorp.
We waren met zijn achten, 5 leden van Groningen en 3 leden van Hoogeveen en we genoten van de prachtige omgeving en het mooie weer.De Pink Walk & Run telde 1630 deelnemers en de totale opbrengst was € 44.130.63. Een prachtig resultaat.
Leuk om te horen dat Hoogeveen i.o tot nu toe de tijd heeft genomen om elkaar te leren kennen en zodoende een hechte groep willen vormen en dat zij de komende tijd hun programma gaan maken.
Wat ons betreft is het samen meedoen aan de Pink Walk voor herhaling vatbaar, wellicht met meer mensen en dan toch  de 10 km maar, dames?

    

 

Menu