Op zaterdag 7 april a.s. wordt Agora Club 10 De Kempen officieel geïnstalleerd, met aansluitend een benefitmiddag met bekende artiesten om geld in te zamelen voor “Ruby and Rose”.

Wat doet AC10 De Kempen?

Onze club is gevestigd in De Kempen (regio Eindhoven) en komst de eerste donderdag van de maand bijeen. Er wordt dan vergaderd over goede doelen, zoals  “Ruby and Rose” en initiatieven zoals de NL-doetdag waarvoor we onze handen uit de mouwen gaan steken.

Naast de goede doelen worden er leuke activiteiten met elkaar ondernomen om de vriendschapsbanden te versterken.

Wat is “Ruby and Rose”?

“Ruby and Rose” richt zich op het wetenschappelijk onderzoek naar gynaecologische kanker bij vrouwen van alle leeftijden. Omdat het elke vrouw kan overkomen, je moeder, je zus, je vriendin, je dochter, je tante en jezelf.

Installatie en benefietmiddag op 7 april?

Deze dag wordt Agora Club 10 De Kempen beëdigd en gaan we onderdeel uitmaken van Agora Club Nederland. De dat begint met een officieel gedeelte en in de middag vindt een optreden plaats van Karin Bloemen en vocal group ‘Just Us’. De benefietmiddag wordt afgesloten met de overhandiging van de cheque aan “Ruby and Rose”.

Mocht u nog geen uitnodiging hebben ontvangen en wilt u toch bij deze benefietmiddag aanwezig zijn, dan kunt u informatie opvragen en aanmelden via agoraclubdekempen@gmail.com

Menu