Hallo beste agora leden,
Hierbij een nieuwsbericht van jullie eerst te charteren Agora Club uit Twente no 9.

Met veel plezier vergaderen wij inmiddels de 3e donderdag van de maand bij één van onze leden thuis. De aangetreden service-commissie kwam met een lumineus idee zoals jullie wellicht al in maart/april voorbij hebben zien komen. Mooie “faberge”eieren hebben wij ingekocht, gevuld met chocolade eitjes en ingepakt met een verzorgd kaartje en lintje verkocht. De aktie zou klein gehouden worden omdat wij immers nét beginnen en het bij Agora alles relaxter zou zijn… Nou dat hebben we geweten, onze eerste 120 eieren waren binnen 24 uur verkocht. Dat was natuurlijk fantastisch en onze clubleden werden alleen maar enthousiaster er werden meerdere inpakmomenten georganiseerd. De logistiek en betalingen vergden wel de nodige aandacht, maar wat was het een mooi gevoel deze aktie samen op poten te zetten! Die vanzelfsprekendheid van aanpakken was geweldig, een groep dames die elkaar nauwelijks kennen en er dan samen zo voor gaan, dat is het Agora gevoel. De gehele opbrengst gaat naar het internationale goede doel Eyes for he World, het geweldig mooie bedrag zal onthult worden tijdens onze charter.

In maart zijn wij bijna compleet afgereisd naar Groningen, voor een samenzijn met onze Agora moeders. Het was een zeer indrukwekkende avond, we werden verrast met een heerlijk home-made buffet. En de avond werd afgesloten met een geweldig huiskamerconcert met Judith Kamminga. Met vier Twente leden zijn wij aanwezig geweest bij de charter van club 9 Voorne Putten eo, hier konden wij het kunstje een beetje afkijken. En ervaringen uitwisselen met andere clubs in oprichting, goed te zien dat Agora zo leeft in Nederland.

Afgelopen zaterdag heeft een klein clubje de ALV in Groningen bezocht. Wat een eer, er waren stoelen voor ons gereserveerd op de eerste rij! Erg goed om dit mee te maken en wederom te zien wat voor een enthousiaste leden Agora Nederland heeft. Zo vriendelijk, geïnteresseerd en behulpzaam het is o zo waardevol dit soort bijeenkomsten te bezoeken. Wij hopen bij een volgend samenzijn met meer leden aanwezig te zijn.

Helaas hebben wij ook van 2 dames afscheid moeten nemen, hierdoor werden we weer even met beide benen op de grond gezet en werd het weer even duidelijk dat het starten van een nieuwe club met ups en downs gaat…. In de mei bijeenkomst hebben wij drie dames welkom geheten om een aantal keer met ons mee te draaien om te kijken of zij zich thuis voelen bij onze mooie Agora Club. In de juni vergadering komen twee andere potentiele leden, we hopen hierdoor dat onze club spoedig met een aantal nieuwe leden uitgebreid kan worden wat helaas hard nodig is.

De zomermaanden zullen wij elkaar oa zien bij een gezellige barbecue, daarna gaan wij ons opmaken voor ons feestje! Op zaterdag 04 november zijn jullie van harte welkom voor onze charter in Haaksbergen, het zal een verassend programma worden waar al hard aan gewerkt wordt. We hopen vele van jullie te ontmoeten in het mooie Twente.

Lieve groeten en een stralend mooie zomer gewenst.c

Menu