Op uitnodiging waren secretaris Corry Zimmer en voorzitter Marlies Withagen van ACN aanwezig op de ALV van LCN LN op 02-06-2018
Hieronder een verslag.

Corry en ik voelen ons meer dan welkom als we te midden van andere genodigden, bestuursleden van LC Belgie en de zeer vitale 80 plusser Lily Morita (grondlegster van LC) en “onze” maar ook oud Lady Veronique Stern plaats nemen op de 1e rij in de conferentiezaal bij van de Valk in Nootdorp.
320 ladies hebben zich ingeschreven, wat je zeker kan opvatten als een welgemeend compliment aan het LC bestuur.

Met 26 vergaderpunten, onderbroken door een prima lunch, loodst President Marleen Kaarsemaker ons vakkundig en betrokken door de ALV heen.
We krijgen de gelegenheid om kort Agora te promoten, waar we dankbaar gebruik van maken.

Er is plaats voor ernst, emoties en lach.
Indrukwekkende 3 min speech van Nancy Kielman, die midden in een ernstig ziekteproces zit, maar zich zeer betrokken voelt met LC.
De opbrengst van ruim €315.000 voor Stichting Make a Wish maakt indruk en wordt met luid gejuich begroet.
De bekendmaking van het nieuwe Service project, Stichting Neuro Fibromatose, maakt eveneens veel emoties los bij de initiatiefnemers en de aanwezigen.

Wat mij altijd weer opvalt is de warmte en aandacht die vertrekkende of aantredende  bestuursleden van hun clubs krijgen, heel inspirerend.
Grappige en ontroerende speeches, filmpjes, gedichten en cadeautjes geven daar blijk van.

Het motto van de nieuwe President Femke Hagen is : Be the girl on the right ( zie haar pin, waarop links klompen staan en rechts een hoge hak )

      

 

Menu