Van 24 augustus tm 27 augustus was het ACN bestuur bijeen op Schiermonnikoog om elkaar beter te leren kennen en de lijnen uit te stippelen voor het komend seizoen.
Omdat beiden verhinderd waren op onze ALV werden Corry Zimmer door voorzitter Marlies alsnog geinstalleerd als secretaris en Els Kin als vice-voorzitter.
Daarna toverde de voorzitter vrolijke hoedjes en sjaals tevoorschijn om het groepsgevoel te benadrukken.
Zaterdagochtend wat foto’s gemaakt en om 10.30 zijn we  begonnen met de vergadering, lekker buiten in de zon. Geen straf.
Aan de orde kwam o.a  het jaarprogamma, de Charters van Twente en De Kempen, de clubs in oprichting, het kontakt met Ladies Circle Nederland, Evaluatie van de ALV, en de IAGM in Malta en vele andere praktische zaken, want de 2 nieuwe bestuursleden hadden veel te vragen.
Tussendoor een onderbreking van een fietstochtje naar de haven , een kleine lunch en via de prachtige Westerplas, de vuurtoren en het dorp weer terug naar het huisje van Marlies, waar de laatste vergaderpunten werden besproken. Een intensieve maar vruchtbare dag.
Uiteraard hebben wij onszelf beloond ( op eigen kosten natuurlijk ) op een heerlijk etentje en daarna een afzakkertje gehaald bij het legendarische café van Hotel vd Werf. Op fietse in stikdonkere nacht weer terug, nog even kletsen, de laatste moppen in het dialect laten horen, want ja dat krijg je als je Groningers, Brabanders en Limburgers bij elkaar zet, en slapen maar.
De voorzitter heeft zondag iedereen weer uitgezwaaid, opgeruimd en zij kon terug kijken op een gezellig, maar vooral zinvol weekend, wat stond in het teken van kennismaken en verbinden. Met dank aan haar “onderdanen” voor hun inspirerende bijdrage en om de moeite te nemen van zover naar Schier te komen.

   

Menu