Ook in Kennemerland heeft men serieuze plannen om zich aan te sluiten bij Agora Nederland.
ACN pastvoorzitter Fransje Kemper en secretaris Cobi Loeffen hebben kennis gemaakt met 3 enthousiaste vrouwen, woonachtig in de omgeving van Haarlem.
Hieronder het verslag van Fransje.

Verslag bijeenkomst met Agora club Kennemerland e.o. i.o. op donderdag 9 maart 2017.
Al sinds onze ALV van juni 2016 heeft Tamara Laurey belangstelling getoond in Agora en zelfs zozeer dat ze indertijd de moeite nam om aanwezig te zijn op onze ALV in Eindhoven.
Vanuit Ladies ‘Circle is Tamara bekend met het hele serviceclub gebeuren, en haar wens is dus nu om een Agoraclub op te richten in de buurt van Haarlem.
Op dit moment zijn ze met drie enthousiaste vrouwen die ontzettend graag willen uitbreiden, maar wel met de juiste mensen. Goede, oprechte en betrokken mensen die samen op een lijn zitten.
Vanuit ACN was al langer het idee en de wens om eens richting Kennemerland te rijden om elkaar wat beter te leren kennen.
Afgelopen donderdag werden Cobi en ik allerhartelijkst ontvangen in ‘De Rusthoek’ te Bloemendaal waar we ook kennismaakten met Annemarieke en Delia. Het was fijn om elkaar beter te leren kennen en van gedachten te wisselen over het Agora gebeuren.
Cobi had ook nog drie Agora ledenboekjes voor ze meegenomen; waren ze erg blij mee.
Van tevoren hadden we het plan om ’n hapje mee te eten en Tamara, Annemarieke en Delia nog de kans te geven om samen te vergaderen; dus het niet te laat te maken. Maar de avond is omgevlogen en om 23:00 uur stapten Cobi en ik voldaan in de auto om de terugreis te aanvaarden.


 

Menu