Bij onze vicevoorzitter Els Kin thuis in Eindhoven hadden wij weer vele onderwerpen te bespreken tijdens onze bestuursvergadering op dinsdag 27 maart.
Al langer lopen wij met het idee rond om in Nederland de Internationale Meeting te organiseren. ( IAGM )
We hebben onze secretaris Corry Zimmer bereid gevonden om te informeren en te inventariseren wat zoiets betekent en of het voor ons haalbaar zou zijn.
Zij heeft inmiddels veel contact gehad met ervaringsdeskundigen uit België en zij heeft steun gezocht bij Veronique Stern, lid van Agora Club Voorne-Putten, die veel te maken heeft gehad met het organiseren van grote evenementen.
Samen werden zij steeds enthousiaster, maakten plannen, bekeken mogelijkheden en zij kwamen steeds meer tot de conclusie dat het in Nederland een boost zal geven aan ons Agora club leven.
Veronique was dan ook onze gast op onze bestuursvergadering en zij heeft ons samen met Corry weten te overtuigen en wij staan er dan ook als bestuur  volledig achter dat Nederland zich kandidaat wil stellen om in 2020 gastland te zijn voor de Internationale Agora Meeting.

Maar onze clubs moeten er ook achter staan, want er is veel te organiseren en dus veel hulp nodig.

Op de komende ALV zal dit een agenda punt worden, want wij hebben wel de toestemming nodig van onze leden.
Als dat positief uitvalt ( daar gaan we eigenlijk wel van uit ) dan moeten wij ons als land presenteren op de IAGM in okt in Gent om de kandidatuur te “verzilveren”.
Iedereen die wel eens naar een IAGM geweest is zal zeker beamen dat het een geweldig evenement is met heel veel leuke activiteiten, belevenissen en ontmoetingen, waar je zeker als gastland je onderling contact enorm mee kunt verstevigen.
Wij wensen Veronique en Corry heel veel succes met alle voorbereidingen !!

    

 

 

 

Menu