AC 4 Noordwijk heeft het bestuur en de aanwezige leden en gasten verwend door de ALV te laten plaats vinden op de Party boot Olympia.

Altijd spannend voor het ACN bestuur hoe de lokatie eruit zal zien en of de vergadering en de presentaties goed tot zijn recht zullen komen.

Het was hier en daar een beetje inschikken en de begeleidende muziek bij de Powerpoint presentaties hield niet over, maar wat werden we in de watten gelegd met de hartelijke ontvangst, de heerlijke lunch, accordeonmuziek, de vaartocht en ook nog een cadeautje mee naar huis.
Super gedaan leden van AC Noordwijk!! Heel erg bedankt!!en ook mooi initiatief om aandacht te schenken aan jullie service project Stichting PLN.(opbrengst €526,10)

Alle clubs waren vertegenwoordigd incl. club Kennemerland i.o en ons individueel lid Maartje Hamers.
Als gasten mochten wij vice President Caroline van Dijk en past Voorzitter Marleen Kaarsemaker van Ladies Circle verwelkomen.

      

Naast de gebruikelijke agendapunten als jaarverslagen, financieel overzicht, ingekomen stukken enz  werd er natuurlijk nog gestemd op de kandidatuur voor het organiseren van een ACI AGM in 2020.
Niet helemaal unaniem, maar meeste stemmen waren voor, dus positief resultaat, met dank aan Corry Zimmer en Veronique Stern voor alle tijd die ze besteed hebben aan de inventarisatie en promotie. Binnenkort volgt meer informatie, want hulp hebben wij  zeker nodig.

     
Carla Kesseler vertelde over haar bezoek aan een EFTW project in Madagascar, een bewijs dat ons geld goed terecht komt.
Onze Ladies zorgden voor een leuke toespraak en refereerden aan onze warme band die we gedurende de laatste 3 jaar aan het opbouwen zijn.
Doordat onze toekomstige voorzitter Els Kin in Italië was blijven steken en door staking bij de vliegtuigmaatschappij niet op tijd terug zou zijn moest de huidige voorzitter Marlies Withagen wat creatief omgaan met de bestuurswissel.
Els Clevis, past voorzitter en Sieka Oldenziel, penningmeester werden toegesproken en bedankt voor hun inzet voor ACN.

      
Els Kin werd bij verstek benoemd tot voorzitter, en Marlies hing bij de nieuwe pas benoemde ACN leden de linten om.
Carmen Visser werd vicevoorzitter en Ingrid Beerling penningmeester, beiden leden van AC Voorne-Putten.
Dus de jongere generatie komt eraan !! Wij zijn er blij mee.
Vervolgens moest Carmen meteen in actie komen door vakkundig het lint om te hangen bij de Pastvoorzitter Marlies.
De 2 vergader uren waren inmiddels verstreken en keurig volgens planning gingen de trossen los.
Heerlijk uitwaaien op het dek en er was veel gelegenheid om elkaar te spreken, een absoluut plus punt.
Jullie voorzitter van 2017-2018 voelde zich een gelukkig mens met zo’n goede sfeer en leuke mensen aan boord, dankzij het lidmaatschap van Agora Club Nederland. Ben gewoon trots op jullie !!

Marlies Withagen, Past voorzitter 2018-2019

    

Menu