Agora Club Aan de Roer i.o.

Charterdatum :  23 september 2023

Clubavond : 

Even voorstellen

Dag allemaal! Graag willen wij ons aan jullie voorstellen. Wij zijn Agora Club Aan de Roer in oprichting. We kunnen wel zeggen dat we een vliegende start hebben gemaakt: van het idee om een Agora Club op te richten in december 2021 naar het gezellige bezoek van het hoofdbestuur in april om officieel Agora Club Aan de Roer in oprichting te worden.

Onze club in oprichting bestaat inmiddels uit acht enthousiaste vrouwen die het samen gezellig hebben en de handen uit de mouwen willen steken bij maatschappelijke projecten in de omgeving van Roermond. We komen maandelijks bij elkaar voor vergaderingen en afwisselend culinaire, sportieve of culturele activiteiten.
Op 23 september a.s. vindt onze charter plaats en we kijken ernaar uit om dan ook echt deel uit te maken van Agora Club Nederland. 
We hopen de komende tijd met jullie kennis te maken bij de activiteiten die op de agenda van Agora Club Nederland staan.
Tot gauw!
Brigitte, Christy, Hanneke, Joos, Madelon, Monique, Saskia & Veerle

2022 - 2023

Motto:

Bestuur : 

tekst

en foto bestuur

Agora Club Roermond i.o.

Even voorstellen:Agora Club Roermond i.o.Dag allemaal! Graag willen wij ons aan jullie voorstellen. Wij zijn Agora Club Roermond in oprichting. We kunnen wel zeggen dat

Lees verder »