Charter Agora Club De Kempen

Op zaterdag 7 april 2018 wordt Agora Club De Kempen officieel geïnstalleerd met aansluitend een benefiet middag met bekende artiesten om geld in te zamelen voor Ruby and Rose.

Wat doet Agora Club De Kempen?

De club is gevestigd in De Kempen (regio Eindhoven) en komt de eerste donderdag van de maand bijeen. Er wordt dan vergaderd over goede doelen zoals Ruby and Rose en initiatieven zoals de NL-doet dag. Waar we onze handen uit de mouwen gaan steken.

Naast de goede doelen worden er leuke activiteiten met elkaar ondernomen om de vriendschap te versterken.

Wat is Ruby and Rose?

Ruby and Rose richt zich op het wetenschappelijk onderzoek naar gynaecologische kanker op vrouwen van alle leeftijden. Omdat het elke vrouw kan overkomen, je moeder, je zus, je vriendin, je dochter, je tante en jezelf.

Installatie en benefietmiddag in op 7 april?

Deze dag wordt Agora Club de Kempen beëdigd en gaan we onderdeel uitmaken van Agora Club Nederland. De dag begint met een officieel gedeelte en in de middag vindt een optreden plaats van Karin Bloemen en vocal group  ‘Just Us’. De benefiet middag wordt afgesloten met de overhandiging van de cheque aan Ruby and Rose.

Mocht u nog geen uitnodiging hebben ontvangen en toch bij deze benefiet middag aanwezig willen zijn dan kunt u informatie opvragen en aanmelden via agoraclubdekempen@gmail.com.

       

Menu