Traditiegetrouw op de 3e dinsdag van de maand waren de meeste Groninger leden weer present op hun clubavond die begon bij Francien thuis.
Er bleken 4 jubilarissen in ons midden te zijn die in de bloemetjes werden gezet en hartelijk werden toegesproken door voorzitter Jitty. Ina, pas getrouwd, Petra 50 jr getrouwd en 75 jaar geworden, Marja en Ger ook 75 jaar geworden.

Respectabele leeftijden; we gaan dan ook ras richting ons 25 jarig club bestaan.
Wat we dan gaan doen weet alleen ons bestuur maar op 13 april as zal alles duidelijk worden.
Om 19.30 “gleden” we in de sneeuw naar de bioscoop om de live registratie te zien van de opera Pique Dame ( Schoppen vrouw ) met muziek van componist Tsaikovski.
Het verhaal van de opera is gebaseerd op het tragisch verlopen leven van de componist zelf, schitterend vertolkt vanuit het Royal Opera House met o.a. de Nederlandse operazangeres Eva-Maria Westbroek. Bijna 3.5 uur lang ontspint zich een boeiend, maar ook een ingewikkeld schouwspel met fantastische zang en stemmige decors.
Een mooie culturele Agora avond in het besef dat deze opera wereldwijd in vele bioscopen te zien is en je dus met vele mensen tegelijk zit te genieten.

Menu